Speaker

Een speaker is de leidraad op uw evenement. Een duidelijke stem, die iedereen informeert zodat iedereen meeleeft in de actie. Zo zijn supporters én deelnemers op de hoogte!

Bovendien vernoemen we graag uw eventsponsors!

We hebben een eigen geluidsinstallatie met max. 6 hoornluidsprekers.

Belangrijk: in geen enkel geval kan TrofX of de speaker, verantwoordelijk gesteld worden voor de opmaak van een uitslag. Dit is steeds voor de federatie en/of organisatie. Wij beschikken hiervoor niet over het juiste materiaal.

We waren al aan het werk op de volgende wedstrijden:

Retie (wielerwedstrijden en Retie Trail);
Mol;  Herentals; Vorselaar (Herman Van Springel Diamond - Topcompetitie nieuwelingen);  BeNeLadiesTour (2019, 2021, 2022).
Heistse Pijl (2021), Trofee Maarten Weynants (Houthalen - Helchteren),...
Verschillende tv - crossen samen met Willy, Niko of Luc ; Krawatjescross (Lille) ; manches van de veldritten in het B-circuit (Vorselaar, Hoogstraten).
Wedstrijden van Belgian Cycling: 
In 2020 deed ik, totaal onverwacht, m'n eerste BK. Het werd een weekendje Linkeroever in Antwerpen, op het BK Veldrijden (jeugd en profs). Een unieke ervaring en beleving! Daarna deed ik verschillende BK's, voor de jeugd, zowel op de weg, als in het veld en het individueel tijdrijden. Zowel in Vlaanderen als Wallonië word ik, samen met één van de collega's, Willy, Niko of Freddy ingezet.
Op het BK zijn  we vaak met twee aan de micro!
Ook in 2024 volgen enkele Belgische Kampioenschappen voor Belgian Cycling.